headerimage

Naast het behandelen van patiënten manage ik ook de praktijk. Deze combinatie zorgt voor afwisselend en leuk werk.

quote

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de HAN, waarna ik werkervaring heb opgedaan bij verschillende werkgevers in particuliere praktijken in Nederland en Duitsland. Sinds december 1998 ben ik werkzaam in deze praktijk, waarvan ik sinds 2003 eigenaar ben. Mijn werkweek bestaat naast het behandelen van patiënten uit het managen van de praktijk. Deze combinatie zorgt voor afwisselend en leuk werk.

Diverse specialisaties

In de loop der jaren heeft de praktijk zich uitgebreid met diverse specialisaties waaronder kinderfysiotherapie, McKenzie therapie, echografie, sportfysiotherapie en diverse beweeggroepen. Ik heb de afgelopen jaren diverse cursussen en opleidingen gevolgd tot onder andere geregistreerd sportfysiotherapeut (NVFS) en McKenzie therapeut.

Teamwork

Het behandelen van een patiënt is voor mij teamwork, samen met de patiënt werk ik volgens een vooraf besproken behandelplan aan herstel, door middel van therapie en oefeningen. Binnen onze praktijk is regelmatig teamoverleg, indien nodig worden collega’s geraadpleegd als de behandelend therapeut bijvoorbeeld onvoldoende verbetering ziet tijdens het behandeltraject.

Bondsfysiotherapeut

Naast mijn werk als fysiotherapeut in de praktijk, ben ik als Bondsfysiotherapeut verbonden aan de KNAS, de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond. Dit houdt in dat ik als begeleider / paramedicus mee ga naar kampioenschappen van de Nederlandse schermers. In 2012 en 2016 heb ik de Nederlandse topschermer Bas Verwijlen begeleid op een aantal toernooien ter voorbereiding op de Olympische Spelen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Jeffrey

Bekijk profiel

Marilyn

Bekijk profiel
Top