Spanningshoofdpijn behandeling bij Fysio Arnhem


Vanuit het niets steken in je hoofd

Spanningshoofdpijn kan plotseling ontstaan. Je voelt een bonzend en gespannen gevoel in je hoofd en veelal ook druk achter de ogen. Aan het begin van de dag is er nog niet zoveel aan de hand, maar aan het einde van de dag kun je bijna niets meer. Het is iets dat al weken duurt en je hebt geen idee meer wat je er aan kunt doen.

Het heet spanningshoofdpijn

De pijn die je voelt, heet spanningshoofdpijn. De wetenschap heeft nog geen duidelijke verklaring hoe het precies ontstaat of wat de oorzaak hiervan is. Veel mensen hebben er al hun gehele leven last van. Niet dagelijks, maar veelal bij vlagen. Stress, angst of vermoeidheid kunnen factoren zijn die spanningshoofdpijn beïnvloeden, maar dat is niet geheel zeker. Iets dat wel zeker is, is dat spanning gaat zitten in je hals, schouders en hoofd. Massage is een uitstekende behandelmethode om dat aan te pakken.

Behandeling bij Fysio Arnhem op een drietal gebieden

Bij Fysio Arnhem richten we ons op drie verschillende aspecten: ontspanning, houding, souplesse en kracht.

  • Om je spieren te laten ontspannen krijg je van ons doelgerichte massage
  • Je leert bij ons om je houding en manier van bewegen te verbeteren
  • Je krijgt oefeningen mee die je verkrampte spieren helpen ontspannen, soepel houden en kracht geven aan spieren die verzwakt zijn geraakt

Wil je af van je spanningshoofdpijn en wil je hiervoor een professionele begeleiding gebruiken? Maak dan een afspraak met Fysio Arnhem voor een optimaal resultaat.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!