Met welke klachten ga je naar een fysiotherapeut?


Voor welke klachten kun je bij Fysio Arnhem terecht?

Wist je dat jaarlijks drie miljoen mensen een bezoek brengen aan de fysiotherapeut? Het zijn mensen binnen alle leeftijdscategorieën. Je brengt niet alleen een bezoek aan de fysiopraktijk na een ongeval of operatie, maar ook als je klachten ervaart waarvan de oorzaak niet weet. Je kunt bijvoorbeeld doorverwezen zijn door een huisarts. Veel oudere mensen maken ook een afspraak in onze praktijk, omdat sommige dingen veel meer moeite kosten dan voorheen.

Een fysiotherapeut behandelt altijd je houding en manier van bewegingen. Het draait dan ook veelal om spieren, gewrichten en zenuwen. Uiteraard is alles geheel afhankelijk van de klachten die je ervaart. Bij een enkelverstuiking wordt er anders naar gekeken dan bijvoorbeeld pijn in de onderrug.

Heb je een klacht waarvan jij je afvraagt of we die kunnen behandelen in onze praktijk? Je kunt het altijd aan ons voorleggen. Wij kunnen veel onduidelijkheid wegnemen.

Hoe kan Fysio Arnhem jou helpen

We gaan ons best doen om de beweeglijkheid te verbeteren en de pijn te verminderen. We gebruiken hiervoor de zogenaamde oefentherapie in combinatie met bijvoorbeeld massagetherapie.

Wanneer is jouw klacht erg genoeg?

Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig: nu. Stel niets uit en wacht niet met het inplannen van een afspraak. Je bent geen aansteller. Laat je nakijken door een deskundige en voorkom onnodige schade.

Internet...

Online kun je natuurlijk veel vinden over de klachten die je ervaart. Toch kan het vaak ook zorgen voor de nodige stress. Als je duidelijkheid en zekerheid wenst, kun je het beste langsgaan bij de fysiotherapeut.

Als je de oorzaak van je klacht(en) niet weet

Soms is de oorzaak van je klachten heel duidelijk. Soms is dat ook niet het geval. Je ervaart pijn, maar je weet niet waardoor dat komt. Voor de oplossing van je vraagstuk kun je het beste langskomen in onze praktijk. Bel of mail ons daarom voor een eerste afspraak. Wij zijn er tenslotte voor om jou te helpen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!