headerimage

Heb je last van Achillespeesklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Marilyn, praktijkassistent bij Fysio Arnhem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Achillespeesklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830627 WhatsApp

Geblesseerd aan je achillespees? We helpen je snel herstellen.

Wat kun je doen tegen de pijn?

Een blessure aan de achillespees is ontzettend pijnlijk. Zodra je uit bed stapt, verga je van de pijn. Het is geen goed begin van je dag. Gelukkig wordt het gaandeweg wel iets beter. Toch loop je lastig, bewegingen gaan niet altijd gemakkelijk en soms lijkt het alleen maar erger te worden. Je bent dan gebaat bij een goede behandeling door een fysiotherapeut van Fysio Arnhem.

Je bent voorlopig uit de running

Een blessure aan je achillespees is niet een-twee-drie over. Wellicht ben je al maanden aan het tobben en lijkt het maar niet over te gaan. Het is er belangrijk om voldoende rust te pakken. Ga zeker niets forceren en probeer alles in kleine beetjes te doen. Dat is wellicht frustrerend voor een sportief iemand als jij, maar wel beter voor je herstelproces. Als je in de toekomst fit wilt zijn, moet je vooral nu de nodige rust pakken.

Wat is de geschiedenis van je klacht?

Een blessure aan je achillespees ontstaat niet plotseling. Hoewel er misschien een aanleiding is voor de pijn die je nu voelt, is dat vaak niet de oorzaak. Meestal is er een langer proces van verkeerd bewegen of overbelasting aan vooraf gegaan. Hoewel je het misschien niet direct doorhad, heb je verschillende signalen van je lijf genegeerd. De klachten zijn daardoor flink toegenomen en hebben je gebracht waar je nu bent. Wij weten de oorzaak te achterhalen en kunnen je adviseren om bepaalde zaken structureel te veranderen.

Hoe voorkom je herhaling van een achillespees blessure?

  • Besteed altijd voldoende aandacht aan je warming-up
  • Blijf de krachttraining doen, ondanks de moeite die het soms kost
  • Als je in de winter veel buiten sport, draag dan zorg voor warme en hoge sokken
  • Masseer regelmatig je kuiten voor een goede doorbloeding
  • Bouw je trainingen rustig aan op, ga niet meteen vol gas vooruit

Maak werk van je herstel. Kom langs bij Fysio Arnhem

Herstel wordt een stuk lastiger als je te lang met een geblesseerde achillespees blijft lopen. Blijvende schade is niet nodig als je snel een afspraak maakt bij onze fysiotherapeut. Voor de juiste aandacht en de beste begeleiding ben je bij ons aan het juiste adres. Zorg voor jezelf en maak daarom een afspraak met Fysio Arnhem. Wij zien je graag!

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

1.671 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top