headerimage

Zoek je goede Dry needling?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Marilyn, praktijkassistent bij Fysio Arnhem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Dry needling.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830627 WhatsApp

Dry needling bij Fysio Arnhem

Wat zijn knopen en verklevingen?

Eigenlijk ken je ze wel. Het zijn namelijk de gespannen, pijnlijke en verharde plekken in de spieren. Het is vooral pijnlijk als je erop drukt. Ze worden door ons ook wel triggerpoints genoemd. Ze zorgen voor lastige bewegingen en doen de spieren wat stijf aanvoelen.

Jouw knoop onder de loep

Is er sprake van chronische spierpijn? Dan kunnen we knopen waar je last van hebt, behandeling door middel van dry needling. Dit zorgt ervoor dat jouw spieren optimaal ontspannen.

Dry needling werkt met een naald

Veel mensen verwarren deze behandeling met acupunctuur. Dat is best te verklaren, want bij dry needling wordt er ook met naalden gewerkt. Bij dry needling wordt er slechts gebruik gemaakt van één naald. De bedoeling is om de zogenaamde triggerpoint te beïnvloeden.

Je spier doet pijn, de prik niet

Natuurlijk voel je het prikje even. Toch is dat slechts een fractie van een seconde. Wat je vooral aan pijn ervaart, is de spier die zich ontspant. Gelukkig duurt dit maar eventjes, want zodra de spier soepeler is, neet ook de pijn af.

Soepele spieren maken

Heb je net een dry needling behandeling achter de rug? Dan voelen je spieren vaak zwaar aan, soms voelt het wat als spierpijn. Na een paar sessies zijn de knopen verdwenen en kunnen we volop aan de slag met ontspanningsoefeningen.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.671 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top