Met één telefoontje heb je al een afspraak!

Dankzij een telefoontje kun je gemakkelijk en snel een eerste afspraak bij ons inplannen. Bovendien ben je altijd verzekerd van deskundig advies. Vind je de drempel te hoog om ons te bellen? Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Zonder verwijsbrief van de huisarts zelf je fysiotherapeut kiezen

Tegenwoordig heb je niet altijd meer een verwijsbrief van de huisarts nodig. Dat maakt het voor jou een stuk gemakkelijker om ons te contacten als er iets aan de hand is. Bel of mail ons daarom voor een afspraak.

Dit neem je mee naar de fysiotherapeut

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Een handdoek
  • Beschik je over een verwijsbrief van een huisarts of specialist? Neem deze dan mee naar je eerste afspraak!

Een eerste afspraak bij Fysio Arnhem duurt ongeveer een half uur. We doen een tweetal onderzoeken bij je. We horen in eerste instantie jouw verhaal aan. Je vertelt ons wat je klachten zijn, wat de eventuele voorgeschiedenis is en hoe dit precies is gebeurd. Vervolgens verrichten we fysiotherapeutisch onderzoek. Na de intake vertellen wij je wat er speelt en hoe we je daarbij kunnen helpen, inclusief het opstellen van een behandelplan.

Hoe zit met de zorgverzekering?

Het is altijd relevant om in de polisvoorwaarden van je zorgverzekering na te lezen hoe je verzekerd bent. Het is prettig om te weten dat we contracten hebben met alle grote zorgverzekeraars. We declareren direct bij verzekeraars, dus je ontvangt van ons geen factuur. Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie? Dan krijg je de facturen van ons thuisgestuurd. Neem een kijkje bij onze tarieven.

Je afspraak afzeggen of verzetten

Het is natuurlijk geen enkel probleem als je je afspraak wilt afzeggen of verzetten. Wel is het belangrijk om dit ons te laten weten. Zeg je een afspraak 24 uur of eerder van tevoren af, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

1.671 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top