headerimage

Heb je last van Hielspoor?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Arnhem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Hielspoor.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830627 WhatsApp

Hielspoor behandeling bij Fysio Arnhem

Pijn in je hiel – Het gaat maar niet over

Elke ochtend lijkt de pijn in je hiel erger te worden. Je voelt het zodra je uit bed stapt. Je hoeft maar een paar stappen te zetten en je gaat door je knieën van de pijn. Soms voelt het alsof je op messen loopt. In de loop van de dag gaat het iets beter, maar het verdwijnt niet. Hoe zorg je er nu voor dat het weggaat?

Je kunt verschillende kanten op

Aangezien symptomen van hielsporen zeer specifiek zijn, is het vaak niet lastig om een goede diagnose te stellen. Vaak wordt dit al gedaan door een huisarts. Zodra je weet wat je hebt, kun je er iets aan doen. Dit varieert van podo-therapeutische zooltjes in je schoenen tot, Strassburg sokken en zelfs cortison injecties.

Fysiotherapie door Fysio Arnhem kan veel voor je betekenen

Niet alleen eerdergenoemde hulpmiddelen kunnen iets doen tegen de pijn, ook een fysiotherapeut kan veel voor je betekenen. Een fysiotherapeut kan je bijvoorbeeld helpen met rekoefeningen die je ook thuis kunt doen of met behulp van een triggerpoint massage.

Wat is een triggerpoint massage?

Een triggerpoint kun je ook wel zien als een pijnlijke knoop in je spieren. De pijn ontstaat vooral als je erop drukt. In je voet en kuit zitten maar liefst 138 spieren, pezen en bindweefsels. Knopen kunnen hier gemakkelijk verstopt raken en triggerpoint massage helpt hierbij.

Heb je last van hielspoor en wil je een effectieve behandeling? Maak dan een afspraak bij Fysio Arnhem. Wij zien je graag verschijnen!

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

1.671 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top