headerimage

Heb je last van Carpaal tunnel syndroom?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Arnhem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Carpaal tunnel syndroom.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830627 WhatsApp

Behandeling Carpaal tunnel syndroom

Mijn hand laat me helaas in de steek

Een tintelende hand gaat nog wel, maar dat het gevoel steeds meer verdwijnt, is echt niet leuk. Zelfs de pijn trekt soms door tot aan de elleboog. De kracht in je hand raak je steeds meer kwijt. Soms is het zelfs zo erg dat je een kopje thee uit je handen laat vallen. Gaat dit ooit nog voorbij?

Een beknelde zenuw

Wat je voelt is een zwelling in de carpaal tunnel van je hand. Deze zwelling zorgt ervoor dat de zenuw bekneld raakt. Hoe groter de zwelling, hoe meer de zwelling en hoe heviger de pijn.

Fysio Arnhem biedt uitkomst dankzij massage

Voor een behandeling van deze klacht, combineren we massage met diverse oefeningen. De massage zorgt ervoor dat de bloedsomloop weer gestimuleerd wordt. Dit bespoedigt de genezing. Bovendien worden zwakke en ontstoken weefsel afgebroken dankzij de massage.

Fysio Arnhem helpt met oefeningen

Bij de behandeling van deze klacht kijken we niet alleen naar je hand, maar nemen we ook je onderarm, schouders en nek mee. Uiteraard krijg je van ons diverse doelgerichte oefeningen. Deze maken je hand soepel en sterk. Ook bieden we krachttraining, specifiek voor je arm. Daarmee krijg je de kracht weer terug in je vingers, hand, pols, elleboog en schouder. Rekoefeningen van onze fysiotherapeut bieden je volledig herstel van je bewegingsvrijheid.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.671 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top