headerimage

Heb je last van Artrose?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Arnhem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Artrose.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830627 WhatsApp

Omgaan met artrose

Alles blijven doen ondanks reuma

De diagnose reuma heeft best impact gehad in je leven. Bepaalde bewegingen gaan lastig, je hebt vaak minder energie en zelfs de gewoonste zaken voelen soms heel zwaar aan. Dat zorgt soms voor de nodige verwarring, want de ene dag kun je meer dan de andere dag. Toch wil jij je zolang mogelijk fit blijven voelen. Hoe pak je dat aan?

Uithoudingsvermogen en energie

Als je gediagnosticeerd bent met reuma, helpen wij je bij Fysio Arnhem op drie verschillende manieren. Je krijgt niet alleen een persoonlijk programma dat gericht is op soepele gewrichten, we gaan ook aan de slag met het krijgen van meer kracht in je spieren en een groter uithoudingsvermogen. Tijdens het gehele proces wordt je door ons optimaal begeleid en krijg je van ons oefeningen mee die je helpen om je grenzen te verleggen.

Zorg voor de manier van bewegen

Zolang je eenmaal in beweging bent, voel je ook de energie in je lijf toenemen. Wel is het belangrijk dit op verantwoorde wijze te doen. Je krijgt hierin van ons tips en de nodige begeleiding. Op deze manier blijven spieren soepel en krachtig. Soms mag dit best wat energie kosten, maar ook niet teveel. Door dagelijks te bewegen, investeer je vaak al op een goede manier in je lijf.

Maak werk van je reuma. Kom langs voor de juiste begeleiding

Te lang met reuma rondlopen en niets doen is eigenlijk geen optie. Hoewel je nooit volledig herstelt van reuma, kan het wel lastiger worden als je zaken voor je uitstelt. Maak daarom een afspraak bij Fysio Arnhem voor deskundige begeleiding, oefeningen en praktische tips.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.671 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top