headerimage

Heb je last van Fibromyalgie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Arnhem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Fibromyalgie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830627 WhatsApp

Fibromyalgie behandeling bij Fysio Arnhem

Alles kost pijn en moeite. Komt het ooit nog goed?

De klachten die je voelt, zijn bijna teveel om op te noemen. Je voelt je algeheel onwel. Je hebt last van spier- en hoofdpijn, stramme spieren en je slaapt ook nog eens slecht. Toch weet je niet zeker of het fibromyalgie is. Hoe kun je dit ooit stoppen?

Pijn in spieren en weefsels

Fibromyalgie betekent letterlijk dat je pijn ervaart in je spieren en weefsels. Helaas heeft de wetenschap nog geen oorzaak kunnen vinden, maar wel zijn er mogelijkheden om er iets aan te doen.

Blijven bewegen is belangrijk

Bij fibromyalgie is het belangrijk om te blijven bewegen. Soms is dat best lastig. Vanwege pijn ben je vaak minder actief. Daarom krijg je van ons rek- en ontspanningsoefeningen om zowel je spieren en gewrichten soepel te houden. Krachtoefeningen zorgen ervoor dat je spieren niet verder afgezwakt raken. Uiteraard krijg je van ons ook de nodige tips hoe je dit in de praktijk kunt vormgeven.

Wat is jouw fibromyalgiescore?

Als patiënt met fibromyalgie heb je er vaak al een lang traject opzitten. De aandoening is nu eenmaal niet eenvoudig te herkennen. Het maakt je onzeker, want je voelt wel degelijk pijn. Bovendien ben je moe, heb je last van duizeligheid en slaap je ook nog eens slecht. Fibromyalgie gaat over pijnbeleving, daarom werken behandelaars met een zogenaamde fibromyalgiescore. Bij elke vraag vul je in hoe sterk je die klacht ervaart. Dat maakt het voor een fysiotherapeut een stuk gemakkelijker om jou effectief te behandelen.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

1.671 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top