headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Marilyn, praktijkassistent bij Fysio Arnhem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830627 WhatsApp

Met welke klachten ga je naar een fysiotherapeut?

Voor welke klachten kun je bij Fysio Arnhem terecht?

Wist je dat jaarlijks drie miljoen mensen een bezoek brengen aan de fysiotherapeut? Het zijn mensen binnen alle leeftijdscategorieën. Je brengt niet alleen een bezoek aan de fysiopraktijk na een ongeval of operatie, maar ook als je klachten ervaart waarvan de oorzaak niet weet. Je kunt bijvoorbeeld doorverwezen zijn door een huisarts. Veel oudere mensen maken ook een afspraak in onze praktijk, omdat sommige dingen veel meer moeite kosten dan voorheen.

Een fysiotherapeut behandelt altijd je houding en manier van bewegingen. Het draait dan ook veelal om spieren, gewrichten en zenuwen. Uiteraard is alles geheel afhankelijk van de klachten die je ervaart. Bij een enkelverstuiking wordt er anders naar gekeken dan bijvoorbeeld pijn in de onderrug.

Heb je een klacht waarvan jij je afvraagt of we die kunnen behandelen in onze praktijk? Je kunt het altijd aan ons voorleggen. Wij kunnen veel onduidelijkheid wegnemen.

Hoe kan Fysio Arnhem jou helpen

We gaan ons best doen om de beweeglijkheid te verbeteren en de pijn te verminderen. We gebruiken hiervoor de zogenaamde oefentherapie in combinatie met bijvoorbeeld massagetherapie.

Wanneer is jouw klacht erg genoeg?

Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig: nu. Stel niets uit en wacht niet met het inplannen van een afspraak. Je bent geen aansteller. Laat je nakijken door een deskundige en voorkom onnodige schade.

Internet…

Online kun je natuurlijk veel vinden over de klachten die je ervaart. Toch kan het vaak ook zorgen voor de nodige stress. Als je duidelijkheid en zekerheid wenst, kun je het beste langsgaan bij de fysiotherapeut.

Als je de oorzaak van je klacht(en) niet weet

Soms is de oorzaak van je klachten heel duidelijk. Soms is dat ook niet het geval. Je ervaart pijn, maar je weet niet waardoor dat komt. Voor de oplossing van je vraagstuk kun je het beste langskomen in onze praktijk. Bel of mail ons daarom voor een eerste afspraak. Wij zijn er tenslotte voor om jou te helpen.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

1.671 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top