headerimage

Heb je last van Tenniselleboog?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Marilyn, praktijkassistent bij Fysio Arnhem. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Tenniselleboog.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830627 WhatsApp

Tennisarm behandeling bij Fysio Arnhem

Pijnlijke, stijve en lamme arm. Mag die tennisarm nu stoppen?

Een tennisarm kan plotseling ontstaan. Vaak is het een collectie van pijn en ongemak die zich concentreert rondom je elleboog. Bij het opstaan kun je last hebben van pijn en tintelingen in de onderarm. Hoewel het na veel bewegen beter aanvoelt, gaat de pijn nooit helemaal weg. Je onderarm draaien of buigen doet ook pijn. Wat doe je er tegen?

Een tennisarm is een peesontsteking

Een tennisarm ontstaan veelal door overbelasting. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je tennist, maar ook zware werkzaamheden kunnen dit veroorzaken. Als je te lang dezelfde beweging maakt of een verkeerde houding aanneemt, kan de pees in je arm beschadigd raken. Daarmee beschadig je niet alleen de pees, maar raakt ook de spier verstijfd. Daardoor kun je je elleboog veel minder gemakkelijk bewegen.

Pees, spier, gewricht

Om deze voortdurende cyclus te doorbreken, gaan we je pees, je spieren én het gewricht behandelen aan de hand van een programma op maat. We doen ze alle drie tegelijkertijd. Je krijgt bij Fysio Arnhem daarom oefeningen mee die je helpen om je spieren te rekken, je onderarm beweeglijker te maken en meer kracht in je spieren te krijgen.

Heb je last van een tennisarm? Voorkom ergere klachten en maak vandaag nog een afspraak met Fysio Arnhem.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.671 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top