Behandeling Carpaal tunnel syndroom


Mijn hand laat me helaas in de steek

Een tintelende hand gaat nog wel, maar dat het gevoel steeds meer verdwijnt, is echt niet leuk. Zelfs de pijn trekt soms door tot aan de elleboog. De kracht in je hand raak je steeds meer kwijt. Soms is het zelfs zo erg dat je een kopje thee uit je handen laat vallen. Gaat dit ooit nog voorbij?

Een beknelde zenuw

Wat je voelt is een zwelling in de carpaal tunnel van je hand. Deze zwelling zorgt ervoor dat de zenuw bekneld raakt. Hoe groter de zwelling, hoe meer de zwelling en hoe heviger de pijn.

Fysio Arnhem biedt uitkomst dankzij massage

Voor een behandeling van deze klacht, combineren we massage met diverse oefeningen. De massage zorgt ervoor dat de bloedsomloop weer gestimuleerd wordt. Dit bespoedigt de genezing. Bovendien worden zwakke en ontstoken weefsel afgebroken dankzij de massage.

Fysio Arnhem helpt met oefeningen

Bij de behandeling van deze klacht kijken we niet alleen naar je hand, maar nemen we ook je onderarm, schouders en nek mee. Uiteraard krijg je van ons diverse doelgerichte oefeningen. Deze maken je hand soepel en sterk. Ook bieden we krachttraining, specifiek voor je arm. Daarmee krijg je de kracht weer terug in je vingers, hand, pols, elleboog en schouder. Rekoefeningen van onze fysiotherapeut bieden je volledig herstel van je bewegingsvrijheid.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!