Omgaan met artrose


Alles blijven doen ondanks reuma

De diagnose reuma heeft best impact gehad in je leven. Bepaalde bewegingen gaan lastig, je hebt vaak minder energie en zelfs de gewoonste zaken voelen soms heel zwaar aan. Dat zorgt soms voor de nodige verwarring, want de ene dag kun je meer dan de andere dag. Toch wil jij je zolang mogelijk fit blijven voelen. Hoe pak je dat aan?

Uithoudingsvermogen en energie

Als je gediagnosticeerd bent met reuma, helpen wij je bij Fysio Arnhem op drie verschillende manieren. Je krijgt niet alleen een persoonlijk programma dat gericht is op soepele gewrichten, we gaan ook aan de slag met het krijgen van meer kracht in je spieren en een groter uithoudingsvermogen. Tijdens het gehele proces wordt je door ons optimaal begeleid en krijg je van ons oefeningen mee die je helpen om je grenzen te verleggen.

Zorg voor de manier van bewegen

Zolang je eenmaal in beweging bent, voel je ook de energie in je lijf toenemen. Wel is het belangrijk dit op verantwoorde wijze te doen. Je krijgt hierin van ons tips en de nodige begeleiding. Op deze manier blijven spieren soepel en krachtig. Soms mag dit best wat energie kosten, maar ook niet teveel. Door dagelijks te bewegen, investeer je vaak al op een goede manier in je lijf.

Maak werk van je reuma. Kom langs voor de juiste begeleiding

Te lang met reuma rondlopen en niets doen is eigenlijk geen optie. Hoewel je nooit volledig herstelt van reuma, kan het wel lastiger worden als je zaken voor je uitstelt. Maak daarom een afspraak bij Fysio Arnhem voor deskundige begeleiding, oefeningen en praktische tips.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!