Hielspoor behandeling bij Fysio Arnhem


Pijn in je hiel - Het gaat maar niet over

Elke ochtend lijkt de pijn in je hiel erger te worden. Je voelt het zodra je uit bed stapt. Je hoeft maar een paar stappen te zetten en je gaat door je knieën van de pijn. Soms voelt het alsof je op messen loopt. In de loop van de dag gaat het iets beter, maar het verdwijnt niet. Hoe zorg je er nu voor dat het weggaat?

Je kunt verschillende kanten op

Aangezien symptomen van hielsporen zeer specifiek zijn, is het vaak niet lastig om een goede diagnose te stellen. Vaak wordt dit al gedaan door een huisarts. Zodra je weet wat je hebt, kun je er iets aan doen. Dit varieert van podo-therapeutische zooltjes in je schoenen tot, Strassburg sokken en zelfs cortison injecties.

Fysiotherapie door Fysio Arnhem kan veel voor je betekenen

Niet alleen eerdergenoemde hulpmiddelen kunnen iets doen tegen de pijn, ook een fysiotherapeut kan veel voor je betekenen. Een fysiotherapeut kan je bijvoorbeeld helpen met rekoefeningen die je ook thuis kunt doen of met behulp van een triggerpoint massage.

Wat is een triggerpoint massage?

Een triggerpoint kun je ook wel zien als een pijnlijke knoop in je spieren. De pijn ontstaat vooral als je erop drukt. In je voet en kuit zitten maar liefst 138 spieren, pezen en bindweefsels. Knopen kunnen hier gemakkelijk verstopt raken en triggerpoint massage helpt hierbij.

Heb je last van hielspoor en wil je een effectieve behandeling? Maak dan een afspraak bij Fysio Arnhem. Wij zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!