Referenties


Wat onze cliënten zeggen

Ik korfbal fanatiek. En tijdens een training ging het gloeiend mis. Ik had me toch een worp in gedachten. En een tel later zat ik huilend op de grond. Huilend. De pijn was niet te zuinig. Inmiddels ben ik hier in behandeling. Het is nog niet klaar hoor, maar ik wilde vast iets schrijven omdat ik echt enthousiast ben over de persoonlijke aanpak. Het feit dat sporten zo belangrijk voor me is, is onderdeel van de behandeling.

Sem

Ik wilde even bedanken voor de persoonlijke aandacht die jullie geven. Echt top. Ik ben niet zo vaak bij een fysio geweest, en hopelijk heb ik het ook niet nodig. Maar als ik het nodig heb, kom ik zeker weer bij jullie.

Lucas

Ik heb te lang met nekpijn voor de klas gestaan. Maar ja, wat doe je. Het gaat nog wel en het gaat nog wel en het gaat nog wel. Tot het bijna niet meer gaat. En zelfs toen. Ik ben blij dat de fysiotherapeut me niet thuis op de bank zette, maar een behandeling maakte die past bij mijn leven. Ik wilde de kinderen niet in de steek laten – we zaten vlak voor examens. En het is ons toch gelukt om best snel te herstellen. Terwijl ik gewoon doorwerkte!

Sophie

Ik werk in de ICT, dus ik zit de hele dag. En van het ene op het andere moment schoot het erin. Een drukkende pijn in mijn lage onderrug. Ik was gevloerd. Het programma dat ik hier doorlopen heb, en vooral de steun van de fysio, hielp me snel weer op de been. Maar belangrijker, ze leerden me waar het probleem zit en wat ik ook nu nog moet doen om ervoor te zorgen dat het niet terugkomt.

Liam

Toen ze halverwege correcties maakte in het herstelprogramma, wist ik dat ik niet alleen in deskundige handen was, maar ook dat ik bij een heel betrokken fysio liep. Scherp en echt gericht op mijn herstel.

Willem

Ik zag op tegen de massages. Ik bedoel: ik ben er gewoon niet van. En nog steeds niet, maar toen ik binnen twee keer weer gewoon recht kon zitten op mijn werk… ja, dan weet je waar je het voor doet.

Bo

Dry-needling: geweldig. Ik kende het helemaal niet, maar tjonge wat een resultaat. En zo snel!

Ebruh

Wat voor mij belangrijk is: een fysiotherapeut die de tijd neemt en echt luistert!

Joke

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!